utorak, 28. studenoga 2023.

HUSH HUSH market #12

Prvi put na na HUSH HUSH marketu 9. i 10. prosinca predstavit će se divan nakit Anibas ateleir-a u Muzeju suvremene umjetnosti od 11-19h.
Naziv ateliera Anibas je jednostavna transformacija imena umjetnice, zrcalna slika koja odražava glavnu karakteristiku njezinog rada; odraz njenog života, misli, duše .... ona producira i živi umjetnost kroz nakit. Radovi su rezultat kontemplacije i promišljanja, vođeni stalnim stremljenjem ka razumijevanju, istraživanju i usavršavanju, mikro i makro aspekata života. Krajnji rezultat je minimalistički i trezven izraz, lišen svakog viška, doveden do fundamentalnih formi i simbola kroz spoj suvremenih i tradicionalnih tehnika ručne izrade u alternativnim i klasičnim materijalima.„…Nakit, kao umjetnički izraz je između ostalog stvarnost gdje je cijeli svijet galerija, čovjek postament i sudionik, gdje izložba nema kraja ni početka, na vječnoj egzibiciji, postavljen u različite situacije i kontekste ovisno o nositelju koji mu postaje i kurator, generira svoju poruku kroz vrijeme. U pravom smislu riječi; umjetnost u pokretu, među nama….“ S.Kolonić
Ove godine predstaviti će se i unikatni nakit nastao kroz suradnju Sabine Kolonić /atelier Anibas i Lazera Roka Lumezija / otvoreni atelier Lumezi.

1. Papillon, naušnice, igle...srebro, Anibas



2. Lets get serious, prstenje, srebro, mjed, Anibas



3. Jorgan, naušnice, srebro, mjed, Anibas/Lumezi
















Nema komentara:

Objavi komentar