petak, 31. srpnja 2009.

Summer FLORET ogrlica


Ručni rad sa sitnim staklenim perlama u dizajnerskoj varijaciji tehnike Herringbone veza, ljetni Floret.

subota, 18. srpnja 2009.

AVANGARDE naušnice


Sve je počelo od zemlje, sirova ljepota neobrađenog rubina odredila je igru oblika u dizajnu ovih naušnica. Privlačnost različitosti, ljepota nesavršenstva, par u neparu,harmonija suprotnosti.
Naušnice su ručno oblikovane u srebru sa sirovim rubinom.

petak, 17. srpnja 2009.

SIMPLE in SILVER and GREEN



Tekstura koju stvaraju sitne staklene perle kad se stope u vezu i sjaj srebra, nepresušan izvor inspiracije. Narukvica nastala upravo iz ljubavi prema jednostavnosti izraza, bez obzira koliko je rada potrebno da se on ostvari.
Zeleno zlatne staklene perle vezene Peyote vezom i ručno izrađena srebrna kopča sa uzorkom perli u Herringbone vezu.

srijeda, 15. srpnja 2009.

ETHNIC Africa inspired necklace


Ručno oblikovano u mesingu i sitnim staklenim perlama Herringbone ili Ndebele vezom. Tradicionalni vez juga Afrike, koriste ga plemena Ndebele govornog područja, ali i neka Zulu plemena. Samo mali dio doživljaja sunca i zemlje, Afrike.

utorak, 14. srpnja 2009.

AMULET, privjesak



Antikna Rimska Bronca u ručno kovanom kavezu od mesinga. Zvuči grubo, a izgleda prekrasno. :)

utorak, 7. srpnja 2009.

ponedjeljak, 6. srpnja 2009.

EBONY privjesak


Igra teksture i oblika, jednostavnih i neobičnih idejnih riješenja. Zadovoljstvo, izazov, ljepota..., nakit. Privjesak je izrađen u srebru, ručno oblikovan, ukrašen teksturom postignutom iskucavanjem i plemenitim afričkim orahom, Ebanovinom. Djelomično patinirano.

petak, 3. srpnja 2009.

SIMPLY FLOWER naušnice


Cvijeće kao inspiracija, nepresušni izvor raznolikosti oblika, boja i osjećaja koje budi u nama.Cvijet kao takav je moj vrlo čest izvor inspiracije. Ponekad samo oblik ili jedan mali dio kao što je jedna latica , a ponekad me njegov miris ili samo pogled na šarenilo cvijeća, ispiriraju na stvaranje. Naušnice su ručno izrđene u srebru i mesingu.